nedjelja, 10. veljače 2013.

Killing me softly

Čudan naziv posta :D
Ali ovi kistovi su taaaaaako mekani da se to ne može opisat. Riječ je o kistovima za koje blogeri i forumaši diljem svijeta imaju samo riječi hvale. Napravljeni su od strane Real Techniquesa u suradnji sa Samanthom Chapman (inače je poznata kao jedna od sestara koje na Youtubeu imaju channel pod nazivom Pixiwoo).

Linija se sastoji od setova i pojedinačnih kistova, točnije 3 seta (Core collection, Starter set i Travel essentials) te kistova za puder (Powder brush, Foundation brush, Expert face brush), oči (Shading brush, Lash-brow groomer, Fine liner brush) i finish-što god to značilo (Stippling brush, Blush brush, Setting brush, Kabuki brush).
Svi kistovi su napravljeni od sintetičke dlake.
Cijelu liniju možete vidjeti na slici:


Za kistove sam prvi put čula preko forum.hr

Nakon pročitanih recenzija odlučila sam da ih moram imati (odlučila sam ja to i ranije, ali eto, da ispadne da ne kupujem samo impulzivno :D).

Za početak sam kupila Core collection, a kasnije i Blush brush, Stippling brush i Setting Brush.
U ovom postu ću Vam pokazati Core collection :)

Set sam naručila preko iHerb.com stranice preko koje ih možete kupiti po USA cijenama (17.99$). Postoje 2 opcije shippinga, ja sam se odlučila za jeftiniju opciju (cca 6$): nema tracking numbera i nema povrata novca ukoliko paket ne dođe na vašu adresu. Ukoliko naručujete prvi put možete upisati kod pomoću kojeg dobijete 5$ popusta (pronađite svoj kod ovdje: http://www.mycoupons.com/store/iherb.com)
Moram napomenuti da se iHerbu ne može plaćati preko paypala.

Pošiljka je došla nakon cca 2 tijedna, a sve je bilo jako dobro upakirano.

Set se sastoji od 4 kista, torbice u kojoj stoje kistovi te plastične kutije u kojoj sve stoji. Torbica je jako praktična jer je možete koristiti na više načina (što ćete vidjeti na slikama). 

Kutija, torbica i kistovi



Zatvorena torbica-zgodno za putovanja

Torbica se može koristiti i kao stalak za kistove


Set se sastoji o 4 kista: Contour brush, Pointed foundation brush, Detailer brush i Buffing brush (redom kao i na gornjoj slici).



Svi kistovi imaju metalnu dršku zlatne boje na kojoj piše ime kista te ime proizvođača. Drška nije kao kod drugih kistova, jer nema uobičajeni metalni dio odmah ispod glave kista gdje je ljepilo, što je super za pranje jer ćete teže vodom doprijeti do ljepila. Kod samog pranja nije ispala ni jedna dlačica niti su kistovi puštali boju.

Contour brush je kao i samo ime govori namijenjen konturiranju, ali jako dobro odrađuje i stavljanje rumenila te highlightera.

Kao što možete vidjeti kist je izrazito gust

Pointed foundation brush je namijenjen za aplikaciju tekućeg pudera, ali je jako malen, tako da je najbolji za precizno stavljanje pudera ili za korektor.

Detailer brush je namijenjen obavljanju bilo kojih detaljnih "poslova", tako da ga koristim za prekrivanje nepravilnosti na licu i za stavljanje ruža.


Buffing brush je kist koji koristim za stavljanje tekućeg pudera i BB kreme i obavlja vrhunski posao jer kao što mu ime kaže utrljava proizvod u kožu tako da ne ostavlja zabetonirani izgled.

Guuuuuste dlačice



Ako bih morala izdvojiti favorite, to bi bili Contour brush i Buffing brush.

I za kraj još malo sličica :)





Vrijedi li onoliko novaca za koliko se prodaje? Definitivno
Bih li opet kupila set da ga izgubim? Ne bih se mislila ni sekunde ;)



Nadam se da je recenzija korisna :)

2 komentara:

  1. Trenutno umirem od ljubomore :-(
    Odlična recenzija, ovi kistovi su mi sljedeći na popisu za kupnju....Do sad sam čula samo pohvale, a i nisu nešto strašno skupi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da nećeš požaliti ako ih kupiš :)
      Kvaliteta je stvarno vrhunska :)

      Izbriši